FlexiGuide

Welkom!

FlexiGuide™ is een abonnement op zakelijke begeleiding door een persoonlijke adviseur/coach die u inspireert, ondersteunt en vertegenwoordigt in een meer en meer dynamische en internationaal georiënteerde omgeving; flexibel, doeltreffend en transparant!

Uw FlexiGuide™ coach wordt lid van uw team om u te versterken van binnen uit, is ad-hoc inzetbaar en gericht op een lange termijn relatie.

Naast een persoonlijke helpdesk is uw FlexiGuide™ coach in te zetten om met of namens u, uw team of organisatie, trajecten op het gebied van export, ketensamenwerking, internationalisering, propositie- of projectontwikkeling uit te voeren en/of analyseren.

doelgroep

De GMBS FlexiGuide™ is een product ontwikkeld speciaal voor het Nederlandse bedrijfsleven om export en internationaliseringstrajecten te ondersteunen en vergemakkelijken.

FlexiGuide™ is speciaal bedoeld voor verantwoordelijken die naast hun reguliere werk nieuwe trajecten willen initiëren of de ’performance’ willen verbeteren.

Directeur-eigenaren binnen MKB, maar ook commercieel managers, exportmanagers, projectmanagers, ketenmanagers en gerelateerde posities van grote organisaties behoren tot de doelgroep.

De GMBS FlexiGuide™ verschaft hands-on en ad-hoc advies en ondersteuning zonder belastende verplichtingen en tegen lagere kosten dan wanneer u extra senior personeel zou aantrekken.

diensten

FlexiGuide™ is een abonnement op business development ondersteuning. De uren vallend onder het gekozen abonnement kunnen vrij ingezet worden om bijvoorbeeld uw exiguide intern overleg of klantbesprekingen te laten bijwonen/voeren, of voor kort telefonisch advies, het uitwerken of redigeren van voorstellen, voeren van onderhandelingen, trainen van uw team of gewoon wekelijkse persoonlijke coaching sessies.

Uw flexiguide kunt u van tijd tot tijd vrij inzetten voor o.a.:

 • Product- of marktontwikkeling inclusief new business development;
 • Begeleiding van samenwerkings- of onderhandelingstrajecten met klanten, partners, leveranciers of overheden in binnen- en buitenland;
 • Vertegenwoordiging bij overleg, presentaties, zowel binnen als buiten uw organisatie;
 • Ontwikkelen van (internationale) projecten;
 • Uitwerken van nieuwe (export) strategieën, bijvoorbeeld uw rol binnen de keten, of integratie van MVO;
 • Management- en organisatievraagstukken;
 • Persoonlijke coaching sessies;
 • Trainen van uw personeel;
 • Second opinion/klankbord;
 • Steun bij het ‘blussen van brandjes’;
 • Analyse van acties en campagnes.

Naast een persoonlijke helpdesk is uw FlexiGuide™ coach uitermate geschikt om met of namens u, uw team of organisatie, trajecten op het gebied van ketensamenwerking, internationalisering, project- of productontwikkeling uit te voeren en/of analyseren. Kortom een professioneel anker in een dynamische markt en organisatie. GMBS FlexiGuide™ geeft u in feite rust in beweging!

abonnementen

U heeft de keuze uit twee abonnementsvormen; FG-standaard en het FG-plus:

FG-Plus
 » Persoonlijke ondersteuning, Telefonische ondersteuning en e-mail ondersteuning.
 » Maximaal 36 uur flexibel inzetbare advies/coaching uren per maand.
 » Niet geconsumeerde uren kunnen wel meegenomen worden naar de volgende maand.
 » Online monitoren van uw abonnement via uw persoonlijke portaal.
 » Abonnementsperiode wordt per maand automatisch verlengd.
FG-Standaard
 » Persoonlijke ondersteuning, Telefonische ondersteuning en e-mail ondersteuning.
 » Maximaal 24 uur flexibel inzetbare advies/coaching uren per maand.
 » Niet geconsumeerde uren kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand.
 » Online monitoren van uw abonnement via uw persoonlijke portaal.
 » Abonnementsperiode wordt per maand automatisch verlengd.

FlexiGuide is een product van GMBS Business Support. FlexiGuide is zakelijk advies in abonnementsvorm. Bezoek de site van GMBS Business Support voor meer informatie over Azië georiënteerd advies op projectbasis.

kosten

Afhankelijk van de door u gekozen abonnementsvorm betaalt u maandelijks:

 • FG-Standaard: 24 uur voor EUR 2.880,-
 • FG-Plus: 36 uur voor EUR 3.960,-

Voor deze tarieven ontvangt u netto advies/coaching-uren. Daarnaast betaalt u éénmalige inschrijvingskosten van EUR 250,- Hiervoor krijgt u toegang tot uw persoonlijke online portaal. De minimale contractduur is 3 maanden. Opzegtermijn is uiterlijk 1 maand voor ingang van de nieuwe periode. Betaling van de abonnementskosten is via automatische incasso. Reiskostenvergoeding bedraagt EUR 0,89 ct./km. Eventuele extra uren buiten het abonnement en reis- en verblijfskosten worden op kwartaalbasis nagefactureerd en vallen buiten de automatische incasso. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

De GMBS algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op dit product naast de FlexiGuide™ spelregels.

contact

Bel of mail voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek:

GMBS Business Support

Postbus 4096
6803 EB Arnhem

T 026 840 35 58
F 026 840 35 58
E info@gmbs.eu
I www.gmbs.eu

FlexiGuide™
E info@flexiguide.nl
I www.flexiguide.nl

BTW ID: NL001861958B74
KVK nr.: 09221544

Bank gegevens
ABN-Amro, Arnhem
Iban: NL53 ABNA 0576 0478 80
BIC: ABN ANL 2A

[ Maarten Smit ]
E m.smit@gmbs.eu
S maarten.smit.nl

Maarten Smit is een internationale marketing adviseur en business development coach met ruim 23 jaar ervaring in internationale projectontwikkeling, strategische exportmarketing, agri-business, sectorstudies, haalbaarheidsonderzoeken, ketenmanagement, organisatieontwikkeling en opkomende markten. Hij behaalde zijn BSc graad in agrarische economie en handel, en zijn MSc graad in internationale agrarische productie- en marketingmanagement. Als freelance business development specialist was hij vele jaren actief en woonachtig in Indonesië. Hij heeft bedrijven geholpen bij projectontwikkeling in landen als Moldavië, Servië, Kroatië, Rusland, China, Indonesië, Myanmar, Eritrea, Saoedi Arabië, Koeweit, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Maarten heeft in 2010 GMBS Business Support opgericht. GMBS is een Azië georiënteerd Business Development Bureau dat zich richt op het initiëren en ondersteunen van export en internationaliseringstrajecten voor bedrijfsleven en overheid.